Vés al contingut

Notícies

3a sortida pedagògica de Descobrim el Segrià 2023-24 a Montoliu de Lleida per descobrir el seu Patrimoni i del seu entorn natural
1a Sortida Pedagògica Descobrim el Segrià Curs 2023-24. Sortida a Alcoletge i Lleida per conèixer i aprofundir al voltant dels espais bèl·lics de la nostra comarca.

Els próxims dies 4-5 i 7 de novembre arriba la segona edició de les Jornades Robert Capa a Aitona

Programa

Dia 4

 

El proper 23 de novembre el projecte Descobrim el Segrià organitza una sessió de treball que porta com a títol Descobrim el Segrià: Fem Camí,Fem xarxa, Fem patrimoni, Fem comarca. Construim la xarxa socioeducativa del Segrià. 

El proper 29 de juny el projecte Descobrim el Segrià organitza una sessió de treball que porta com a títol Descobrim el Segrià: Fem xarxa, fem patrimoni, fem comarca. Construim la xarxa socioeducativa del Segrià. 

Tercera sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 a Vilanova de la Barca, es visitaran els espais de memòria històrica en diferents indrets del poble.
Síntesi de la sortida que es va realitzar el passat 15 d'abril a Alfés amb les mostres d'agraïment a l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alfés pel seu suport i al Sr. Xavier Reñé pel seu guiatge.
Segona sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 a Alfés es visitarà la Timoneda, l'Església Romànica, la Casa de les Doctores i les Peixeres del Riu Set (d'Alfés a Aspa)
Primera sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 al Baix Segre fent una ruta arqueològica en tres elements patrimonials, els jaciments de Genó d'Aitona i, els de Roques de Sant Formatge i Bovalar de Seròs.

L'Ajuntament de Montoliu de Lleida disposa a la seva web d'un mapa elaborat dins la plataforma Instamaps amb el patrimoni del municipi confegit  a partir de la inclusió dels elements patrimonials amb protecció BCIL, així com els inclosos en el Catàleg de béns a protegir o bé en l'Inventari Arqueo